Motivuese

Të mësosh të presësh që jeta të ndodhë me ritmin e vet dhe të rrjedhë me të është një nga çelësat thelbësore për të jetuar në paqe, lumturi dhe besim. Megjithatë, në disa situata, mund të jetë shumë e vështirë të përmbajmë dëshirën tonë për të nxituar gjërat dhe të

Respekti, sipas përkufizimit të fjalorit, është një ndjenjë dhe sjellje, e cila tregon konsideratë për të drejtat, vlerën dhe meritat e të tjerëve. Diçka shumë e rëndësishme në çdo marrëdhënie, jo vetëm për dashurinë. Për fat të keq ndodh, megjithatë, që të kemi të bëjmë me njerëz që nuk tregojnë

LËVIZNI objektet, trupin, lëvizni mes maleve. Përqadoni njerëzit që doni. Dëgjoni fëshfërimën e gjetheve. Ndjeni dhimbjen dhe gëzimin. Besoni zërin e brendshëm. Shijoni magjinë e shoqërisë. Merrni dhe jepni dhe mos harroni mirënjohjen Po shpjegojmë më poshtë 7 fjalë magjike që duhet të adoptojmë në jetën tonë, t’i përsërisim si

Si mund të jesh i lumtur? Shumë njerëz e ngrejnë këtë pyetje, edhe pse zbulimi i kësaj nuk është i lehtë. Por diçka mund të nuhatet duke vënë re ata që janë të lumtur. Çfarë kanë këta individë të përbashkët? Më poshtë janë pesë gjëra, që ndoshta fshehin sekretin e

Në shoqërinë tonë jemi mësuar të mendojmë se njerëzit e pasur janë më të kënaqur me jetën e tyre, sepse paraja është bërë sinonim i lumturisë. Por koha është ajo që bën dallimin! Koha që shpesh nuk i kushtojmë vetes, të dashurve, heshtjes, të rrëmbyer siç jemi nga një jetë

Do të vijë një ditë kur, gjatë një darke, do të shikoni përreth dhe do të kuptoni se gjithçka që dëshironi është mu aty, rreth asaj tavoline. Jeta është një garë kundër kohës, një kërkim shterues për diçka që është gjithmonë më e mirë: puna e përsosur, shtëpia e ëndrrave,