05/02/2020

Xhek London ishte njeriu që mishëroi plotësisht, për mirë a keq, frymën e kohës në të cilën jetoi. Ai bëri jetë boheme të një individualisti që nga mosha 14-vjeçare, të cilën e shfrytëzoi për të ndërtuar një karrierë të spikatur si shkrimtar. Veprat e tij më e famshme dhe e

Shpesh përpiqemi të tërheqim vëmendjen e dikujt që na intereson. Falë Horoskopit, mund të zbulojmë se si ‘të ndezim’ kuriozitetin e personit që kemi përballë. Për t’ia dalë, është e nevojshme të zgjedhim argument që, për një shenjë mund të jenë produktive dhe për një tjetër jo. Le të lemë

Frymëzimi duhet të vijë nga vetja. Njeriu duhet të jetë pozitiv. Kur ke mendime pozitive, gjëra pozitive të ndodhin. Deep Roy Kurrë mos e kufizo veten tënde, për shkak të imagjinatës së kufizuar të të tjerëve. Mae Jemison Bëhu vetë ndryshimi që dëshiron të shohësh në botë. Mahatma Gandhi Mbaje

Ja cilat janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Urani do ua zbukurojë ditën sot dhe do ju ndihmojë të krijoni një ambient edhe më të këndshëm. Ju të dashuruarve Venusi do ju shtyjë të bëni edhe gjëra ndryshe nga zakonisht dhe në çdo moment do