Motivuese

Ju nuk keni pse të praktikoni joga ose të ndiqni një dietë për të përfituar nga tre besime Budiste që do të shkundin botën tuaj dhe do t’ju bëjnë më të lumtur. Pra, pavarësisht nga bindjet tuaja, në këtë artikull do të gjeni tre elementë të fuqishëm të filozofisë Budiste

Ndodh që secili prej nesh të humbasë një njeri të dashur herët a vonë. Ndodh të ndjeni atë dhimbje të shurdhër dhe të heshtur që shkakton mungesa. Ndodh që ju nuk mund ta zëvendësoni atë boshllëk me asgjë ose askënd. Kur dikush që e duam na lë shkakton dhimbje. Dhe

E kemi zakon që falënderojmë për arsye nga më më të ndryshmet. Jemi mirënjohës për jetën që kemi, për njerëzit që e bëjnë atë më të mirë dhe që janë pjesë e saj. Në përgjithësi jemi të bindur se duhet të themi faleminderit vetëm para diçkaje të bukur, diçkaje që

Të jesh grua është një sfidë që kurrë nuk bëhet e mërzitshme, kërkon guxim dhe forcë, në zemër dhe në shpirt. Çdo ditë, për gratë, është një aventurë, e cila na mbërthen dhe nganjëherë na bën të humbasim brenda rolit që shoqëria ka përcaktuar për ne: nënën, gruan, motrën, shoqen,

Mirënjohja është diçka që të gjithë duhet ta kenë, por fatkeqësisht kalojmë më shumë kohë në jetë duke u ankuar për gjithçka, pa arritur të shijojmë momentet. Më poshtë zbuloni pesë gjërat për të cilat duhet të jeni mirënjohës në jetë. Jeni gjallë Po, është e qartë por e harrojmë

U ndodh të gjithëve, që të mos i besojnë më dashurisë. Pas një pengese, një zhgënjimi ose një marrëdhënie që përfundoi keq, të gjithë menjëherë ndjehemi më të brishtë dhe të vendosur që të mos biem më në dashuri. Ne shohim me dyshim çdo lloj njohjeje të re, nga frikA