Bota.al

Bota.al

Dashi Më në fund mbërrin një ditë shumë më e qetë falë aspektit të shkëlqyeshëm të Hënës në shenjën tuaj. Nëse në ditët qendrore të javës keni qenë nervozë dhe ka pasur diskutime të nxehta në familje, tani mund të përpiqeni të rikuperoni dhe të gjeni harmoninë në marrëdhëniet me

Nga Christofer J.Scalia Një burim i besueshëm lehtësimi gjatë kohërave të vështira, është dëgjimi i historive nga njerëz që na thonë se dikur ka qenë edhe më keq. Kjo është arsyeja pse ditët e fundit, kam lexuar shumë në lidhje me epidemitë. Në vitet 1665-1666, Murtaja e Madhe e Londrës

Italia dhe Gjermania janë, nga një këndvështrim epidemiologjik, dy shembuj të kundërt në përhapjen e Covid-19 në Evropë. Në Itali i epidemisë ishte tepër i madh, me shpërthimin e dy vatrave në Codogno dhe në zonën e Bergamos që përfshiu Lombardinë, epiqendrën e infeksionit dhe për disa javë çoi në

Audrey Wilson Shtetet e Bashkuara janë tani një epiqendër e pandemisë së koronavirusit, teksa modelet epidemiologjike të publikuara të martën sugjerojnë se sëmundja mund të infektojë miliona amerikanë në muajt e ardhshëm, duke shkaktuar vdekjen e midis 100,000 dhe 240,000. Spitalet në shtetin e Nju Jorkut, ku ka më shumë

Letra nr. 1 Kjo letër tregon një mendje shumë të hutuar. Ekziston një tingëllimë e imazheve të mbivendosura, të gjitha shumë të mjegullta! Ajo përfaqëson ankthin, kur ndjehemi të shtyrë nga kaq shumë gjëra dhe ndjehemi të vegjël para tyre. Këshilla më e mirë për këtë rast është mjaft e

Pamundësia për t’u besuar të tjerëve Në jetën e kaluar ju keni qenë viktimë e ligësisë dhe talljes, kështu që sot shpesh jeni të kujdesshëm. Ndonjëherë nuk jeni të sigurt se kujt mund t’i besoni dhe, për shkak të atij konfuzioni, madje mund t’ua keni dhënë një shans atyre që