12/02/2020

Puna, shtëpia, detyrimet dhe detyrat, a është kjo me të vërtetë jeta që keni ëndërruar, atëherë kur me sy të mëdhenj dhe plot shpresa, shikonit retë si fëmijë? Puna e fisnikëron njeriun dhe le ta themi, shumë herë ajo mbush jetën tonë në një mënyrë pozitive, veçanërisht kur pas vitesh

Disa njerëz me të vërtetë duket se e “kuptojnë” jetën. Edhe pse nuk janë shumë të moshuar dhe ndajnë përvoja shumë të ngjashme me tonat, ata i shohin gjërat në një mënyrë më të gjerë dhe më të mençur, kështu që ata janë në gjendje të na ofrojnë këshilla me

Kafshët shpesh shihen si simbole të mençurisë dhe udhëzimit. Mënyra se si jetojnë mund të na tregojë rrugët më të mira dhe të na sigurojnë frymëzimet që na duhen në momente të caktuara. Testi i sotëm do t’ju lejojë të përvetësoni disa nga ato urtësitë e kafshëve dhe t’ju ofrojë

Novel Coronavirus-i filloi në dhjetor në qytetin kinez të Wuhanit, në provincën Hubei. Tani, është përhapur në 27 vende dhe territore të tjera, dhe ka shkaktuar vdekjen e më shumë se 1.100 njerëzve, shumica në Kinë kontinentale. Ja se si u mbërrit deri këtu: 8 dhjetor: Pacienti i parë zhvillon

Novel Coronavirus ka arritur në 27 vende të botës jashtë Kinës. Autoritetet vazhdojnë të zbatojnë masa të rrepta emergjence – disa prej të cilave kanë shkaktuar pasoja të paparashikuara, si përshembull mijëra njerëz në det, pa patur një vend ku të ankorohen. Ja më të fundit nga shpërthimi i Coronavirusit:

Nga Christiane Hoffmann Në fillim shpërthyen protestat, të cilat regjimi i shtypi brutalisht nëntorin e vitit të shkuar. Pastaj në janar të këtij viti, Shtetet e Bashkuara vranë Kasëm Sulejmanin, gjeneralin më të rëndësishëm të Iranit, dhe miliona njerëz vajtuan për të nëpër rrugët e qyteteve. Më pas, Garda Revolucionare