08/02/2020

Nëse njihni gra të shenjës së Luanit, ju e dini tashmë që ato janë unike, kanë një sens shumë të veçantë për vlerat. Dhe ato e dinë që janë të jashtëzakonshme, plot fuqi dhe që tërheqin vëmendjen kudo që të shkojnë. Ne kemi nxjerrë tetë karakteristika që i bëjnë ato

Një punë që nuk na kënaq, një qytet që na rri “ngushtë”, ose një histori dashurie që përfundoi keq: ka shumë arsye që na bëjnë të themi “mjaft, dua të ndryshoj”. Ne duam të eksperimentojmë gjëra të ndryshme, më të lira, jetësore. Por ndryshimi i zakoneve tona nuk është i

Në një botë ku duket e domosdoshme të ndjekësh zakonet e përsosmërisë shumë herë të sajuara, ja tek janë ata, njerëzit e jashtëzakonshëm që kanë virtytin më të bukur nga të gjithë: thjeshtësinë, unike dhe të dallueshme, që e bën një person tepër të jashtëzakonshëm. Thjeshtësia është karakteristika që e

Dashi Tani për tani ju nuk mund të jeni të lumtur me gjërat që ju kanë ndodhur që nga viti i fillimit. Por është gjithashtu e vërtetë që do të fillojë një histori tjetër. Eshtë e vërtetë që në punën tuaj keni mbjellë shumë dhe deri më tani, nuk keni