05/02/2020

A mund të përcaktojë shenja e horoskopit të ardhmen tonë? A varet suksesi jonë financiar pikërisht nga kjo gjë? Kjo nuk mund të thuhet me siguri, por një studim ka zbuluar se cilës shenje horoskopi i përkasin njerëzit më të pasur në botë. Në studim u morën në analizë 4

Duke shfaqur feminitetin tuaj Të lindurit në shenjën e Demit kanë një marrëdhënie shumë të veçantë me dashurinë. Nëse nga njëra anë ata janë romantikë dhe ëndërrojnë të ardhmen e një çifti të qëndrueshëm, që madje çon në formimin e një familje, nga ana tjetër ato kanë tendencë të jenë

Me siguri keni dëgjuar shprehjen “gjithçka ka dy anë”. Me sa duket, kjo është më se e vërtetë, janë të gjitha aspektet e një personi, sepse drita është e paplotë pa errësirën. Dashi Të lindurit në këtë shenjë janë qenie të larta dhe shpirtërore me një entuziazëm dhe energji të

Imazhi nr. 1 – Dashuria: “Gjithmonë fiton duke ofruar dashuri”. (Reese Ëitherspoon) Dashuria është një dhuratë që na kthehet gjithmonë, pavarësisht se kush mund ta ofrojë. Edhe nëse personi tjetër nuk e di se si t’i vlerësojë manifestimet tuaja të dashurisë, dhe përfundon duke tradhtuar besimin tuaj, nuk do të

Nga Oliver Burkeman Minimalizmi ka vdekur. Mënyra e jetesës, që mbizotëroi vitet 2010 ndërroi jetë vitin e kaluar, kur Marie Kondo hapi një dyqan në internet, ku shet sende luksoze për shtëpinë. Duke shkatërruar kështu iluzionin se të vësh rregull, do të thotë të blesh më pak gjëra, në vend

LËVIZNI objektet, trupin, lëvizni mes maleve. Përqadoni njerëzit që doni. Dëgjoni fëshfërimën e gjetheve. Ndjeni dhimbjen dhe gëzimin. Besoni zërin e brendshëm. Shijoni magjinë e shoqërisë. Merrni dhe jepni dhe mos harroni mirënjohjen Po shpjegojmë më poshtë 7 fjalë magjike që duhet të adoptojmë në jetën tonë, t’i përsërisim si