Motivuese

Sot ju tregojmë historinë e një çifti që u përpoq të gjejë zgjidhjen për problemet e veta, duke marrë frymëzim nga një fqinj që nuk i kishte … dhe mësuan shumë më tepër nga sa mendonin “Tre përgjigjet” është përshtatja e një tregimi për dallimet tona nga Lev Tolstoy. Ai

Kjo histori na tregon për fuqinë e opinioneve të të tjerëve. Ajo rrëfen për një grup të madh bretkosash që kishin zakon të shkonin të argëtoheshin në pyll. Ato këndonin dhe hidheshin deri në perëndim të diellit. Qeshnin me zë të lartë dhe ishin të pandashme mes tyre. Një ditë,

Fjalitë për vdekjen na flasin, mbi të gjitha, për rëndësinë e jetës. Ndonjëherë e anashkalojmë faktin se herët a vonë të gjithë do të vdesim. Me këtë artikull duam të bëjmë homazh për jetën që kemi ende përpara nesh dhe që duhet ta jetojmë çdo ditë. Mos kini frikë Kjo

Kjo histori e shkurtër na flet për ekuilibrin dhe rëndësinë e tij në jetë. Ajo flet për një trëndafil të kuq në një kopsht, shumë të adhuruar dhe të konsideruar nga të gjithë si më i bukuri në botë. Trëndafili nuk mbahej dot nga gëzimi që i shkaktonin gjithë këto

Ka nëna më të zonja dhe me më shumë imagjinatë se sa zana e Hirushes! Domethënë, ajo që iu shfaq Hirushes kur mbeti vetëm në shtëpi dhe në lot nga njerka e mbrapshtë dhe motrat e saj. Tiffany, ky është emri i nënës fantastike, që ka përmbushur ëndrrën e vogëlushes

Dashuri, respekt, durim, mirësi. Lidhja midis nënës dhe vajzës është diçka e mrekullueshme, unike dhe e sinqertë. Nënat janë heroinat tona, ato janë gjithmonë aty për ne, 7 ditë në javë, 24 orë në ditë. Nëse ato janë edhe miket tona, mund të jenë “më të mirat” dhe asgjë dhe