Zodiak

Dashi: Pranvera do të fillojë në një notë të parregullt, por ju siguroj që pasi të keni përballuar fazën fillestare, gjërat do të vihen në rregull për ju. Marsi nuk do të jetë një fushë me trëndafila pasi do të duhet të përballeni me ngjarje të papritura, por kryesorja është

Se ju jeni aty ku jeni falë forcës suaj Përkundër faktit që ju pëlqen të shfaqeni para të gjithëve si persona të fortë dhe të vendosur, ju në të vërtetë fshihni më shumë frikë nga sa mund të imagjinojnë të tjerët. Kjo bën që ju të jeni shpesh konkurrues dhe

Ju duhet t’i jepni vetes më shumë merita Shumë të zotë për t’i bërë të tjerët të ndjehen të qetë, ju mëkatoni shpesh ndaj vetvetes. Dëshira juaj për të pasur sukses në gjithçka që bëni, në të vërtetë, ju bën që të mos ndjeheni kurrë në lartësinë asaj që bëni.

Duhet të dilni nga zona juaj e rehatisë E vërtetë, edhe vetëm mendimi ju bën të dridheni. Dhe, me siguri, nuk mund të imagjinoni sesi shmangia e asaj që është më e dashur për ju, mund të bëjë që të ndiheni më mirë se jeta juaj. Prapëseprapë, të jetosh më

Jeta jonë nuk shkon gjithmonë ashtu siç shpresojmë. Shpesh gjërat dalin jashtë kontrollit tonë dhe ne duket se nuk jemi në gjendje të krijojmë një ekuilibër të shëndetshëm, në çdo fushë që na nevojitet vërtet. Dashuria dhe suksesi profesional janë disa nga qëllimet që synojmë më shumë, dhe në disa

Dashi Tre yje për Dashin këtë javë. Dashuria ende sheh mbrojtjen e Venusit, gjë që i bën këto ditë intriguese. Historitë e lindura rishtas janë premtuese, megjithëse mund të ketë ndonjë hutim. Çiftet që kanë përjetuar një krizë tani duhet të kishin zgjidhur problemet e tyre më të mëdha. Në