Bota.al

Bota.al

Dashi Ky vit filloi në lëvizje të ngadaltë për arsye praktike, por midis Marsit dhe Prillit do të ketë eksperimente të reja. Nëse keni filluar të bëni diçka të rëndësishme kohët e fundit, ose nëse jeni duke kërkuar për një punë të re, me siguri mund të filloni një projekt

Nga Oliver Burkeman Prej disa kohësh jam përpjekur të gjej fjalët, për të përcaktuar një gjendje në të cilën e gjej veten shpesh, dhe nga e cila shenja edhe te njerëzit e tjerë. Nuk bëhet fjalë për gjendjen e të qënit “të shpërqëndruar”, por nuk ka të bëjë as me

Nga Nick Chater “Jam në fund të të 20-ave dhe ndihem gjithnjë e më i frustruar nga rregullat. Nga tabelat e pafundme që më thonë “të qëndroj në të djathtë” mbi shkallët lëvizëse, apo “ndalimin e lëvizjes me skeitbord” në vende publike, deri tek të gjitha ato rregullat e pashkruara

Ja cilat janë tre shenjat më me fat për ditën e sotme, e shtunë 22 shkurt 2020 BINJAKET Gëzimi, harmonia dhe begatia do mbizotërojë gjatë gjithë kësaj dite. Do keni më shumë shpresë dhe besim në vetvete. Jeta juaj në çift do jetë harmonike falë mbështetjes së madhe të planetëve.

Është romani më i bukur dhe më i njohur i Marquez, bashkë me “100 vjet vetmi”. Nuk ka lexues që t’i kenë lexuar me vëmendje të dy romanet dhe të kenë ngelur të zhgënjyer. Mua më ka rënë rasti të flas edhe me ata që nuk e pëlqejnë mënyrën e

Shikoni katër letrat që do t’ju tregojmë më poshtë dhe lejoni që intuita juaj të zgjedhë të preferuarën tuaj. Letra që ju zgjidhni ka një mesazh për të mos u humbur. Nëse keni zgjedhur: Persona të ndjeshëm dhe krijues Ju karakterizoheni si një persona të këndshëm, artistikë dhe shumë kuriozë