LIFESTYLE

Kulturat e lashta kishin një arsye të bukur… Historia e gishtit të unazës së martesës Kulturat e lashta kishin një arsyetim të ëmbël Shikoni dikë që ka një unazë në gishtin drejtues të dorës së djathtë, dhe mund të vini bast që nuk është martuar. Një unazë në gishtin e

Dëgjo, e di që është e vështirë. E di që është e vështirë të jetosh pa dikë që dikur ishte pjesë e shpresës në jetën tënde. E di që është e vështirë të dëshirosh që ata të jenë me ty gjatë kohërave të vështira, e di që është e vështirë

Ka shumë njerëz që jetojnë larg familjes, miqve, vendit të lindjes dhe kthimi në shtëpi gjatë pushimeve dhe festave është gjithmonë një gëzim i madh. Kur mbarojnë ato javë, megjithatë, është gjithmonë e vështirë të thuash lamtumirë dhe të largohesh. Puthje, valixhe dhe përqafime në stacion Stacionet dhe aeroportet janë

Në rininë tonë, miqësitë janë shumë më të ngjashme me marrëdhëniet e dashurisë. Ato vijnë me pasion, intensive, të forta. Ne takojmë dikë, mendja e të cilit korrespondon me tonën dhe humbasim në një botë të krijuar së bashku. Kur jemi të rinj, ne flasim një gjuhë të ndryshme me

Familja

Shtëpi, familje, ajo strehë të sigurt ku mund të gjeni qetësi, mbrojtje dhe siguri. Ai vend ku mund të zhdukni negativitetin e ditës dhe të buzëqeshni përsëri. Të rriten në një mjedis të bashkuar familjar është thelbësore për fëmijët tanë. Nuk ka familje të përsosur, ky është vetëm një ideal.

Por, deri ku duhet të shkojë kjo mbështetje dhe partneritet? Me çdo çmim? Aspak! Partneriteti dhe mbështetja në një marrëdhënie duhet të jenë reciproke, të shëndetshme, tërësore. Kur e kuptoni që kjo mbështetje, ky bashkëpunim po ju shtyp, ju konsumon, po rëndon, ikni! Kjo është një shenjë që ju jeni

Robin Dreeke, diplomat në akademinë e marinës të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ish oficer i kësaj marine, është njëkohësisht agjent i FBI dhe ish drejtues i një programi mbi analizën e sjelljes së njerëzve për qeverinë federale të SHBA. Sipas tij, ekzistojnë tre mënyra për të krijuar të ashtuquajturën

Të gjithë e duan sarkazmën. Eshtë kaq e ngrohtë dhe e mjegullt dhe i bën të gjithë të ndjehen bukur. Prandaj, vazhdoni me ato batuta kafshuese – patjetër do t’ju sjellin miq dhe admirues! Sigurisht, po përdor sarkazmë. Sarkazma, siç e dimë të gjithë, mund të na shkrijë së qeshuri

Dikush ju bllokon në trafik. Një bashkëpuntor përsëri ju ka lënë jashtë një zinxhir email, që përfshin informacionin që ju nevojitet. Bashkëshortja nis të bërtet kot më kot. Menjëherë, keni një ndjesi indinjate.  Por para se të reagoni, prisni. Mendoni për këtë – kur ka ndodhur që reagimi i menjëhershëm

Njihja një grua që kishte frikë t’u tregonte njerëzve atë që donte. Ajo nuk dinte të thoshte jo. U ngatërrua në një rrjetë detyrimesh, ankthi dhe gënjeshtrash të bardha. Isha unë. Gjëja më e keqe ishte se as nuk kuptoja çfarë po bëja. Mendova se dija të thoja “jo”, por

SHARE

Lifestyle

Send this to a friend