Home»Covid19»Numri i vdekjeve në Itali vazhdon të bjerë

Numri i vdekjeve në Itali vazhdon të bjerë

Italia ka regjistruar 119 vdekje të reja nga koronavirusi, nga 130 në 24 orët e mëparshme. Rastet e reja u rritën në 669, nga 652 të premten, tha Agjencia e Mbrojtjes Civile. Numri i përgjithshëm i vdekjeve tani është 32.735, i treti më i lartë në botë pas SH.B.A. dhe MB.

Italia vendosi një mbyllje të rreptë dhe të gjatë më 7 mars – fillimisht në veri, pastaj në mbarë vendin – me një ndalim për të ecur ose ushtruar në më shumë se 200 metër (656ft) nga shtëpia. Në fillim të majit, disa kufizime u lehtësuan dhe njerëzit tani janë në gjendje të udhëtojnë për distanca më të gjata, si dhe të vizitojnë të afërmit e tyre në numër të vogël.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *