Home»ZZZFun»TEST / Cila letër ju intrigon më shumë? Zbuloni më shumë

TEST / Cila letër ju intrigon më shumë? Zbuloni më shumë

Letra nr. 1

Kjo letër tregon një mendje shumë të hutuar. Ekziston një tingëllimë e imazheve të mbivendosura, të gjitha shumë të mjegullta! Ajo përfaqëson ankthin, kur ndjehemi të shtyrë nga kaq shumë gjëra dhe ndjehemi të vegjël para tyre.

Këshilla më e mirë për këtë rast është mjaft e thjeshtë: meditimi! Mos bini pre e paragjykimeve dhe lejojini vetes të eksperimentoni për të pastruar mendjen tuaj.

Letra nr. 2

A mund të mbyllni sytë dhe të vëreni se çfarë brnda jush, është në marrëveshje të plotë ose në mosmarrëveshje të plotë? Konfliktet do të ekzistojnë gjithmonë, por duke ditur si t’i njohim ato dhe, mbi të gjitha, të dimë origjinën e tyre, do i sjellim vetes një gjendje harmonike!

Eshtë mirë të mbani mend se të qenit në harmoni nuk është mungesa e konflikteve, por është t’i bësh ata dhe të dish t’iu japësh atyre peshën e duhur, të kërkosh një zgjidhje apo edhe t’i lësh të lirë. Kjo harmoni është ekuilibri midis të brendshmes dhe të jashtmes. Eshtë të kuptuarit se çfarë korrespondon me ne.

Letra nr. 3

Ndonjëherë ne ndjehemi të tmerruar, madje edhe të ngrirë! Eshtë madje e vështirë të kuptojmë se çfarë po ndiejmë në të vërtetë, nëse është trishtim, indiferencë, nëse është një “ashpërsi” përballë kaq shumë vështirësive nëpër të cilat kalojmë ndonjëherë.

Ndonjëherë na mbetet thjesht të nxjerrim tensionin. Ndoshta nuk është rasti të qani, por të hapeni ndaj dikujt. Mundohuni ta hiqni këtë peshë nga zemra. Mundohuni ta lehtësoni veten! Mendoni se ky është një moment i mirë për rinovim!

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *