Home»ZZZFun»Test: Zgjidhni një pëllumb dhe merrni një mesazh paqeje për këtë moment

Test: Zgjidhni një pëllumb dhe merrni një mesazh paqeje për këtë moment

Pëllumbat e bardhë janë simboli botëror i paqes dhe sa herë që gjejmë një, ne ndjehemi plot paqe, pozitivitet dhe mençuri.
Ju pëlqejnë pëllumbat e bardhë? A mendoni se ato sjellin me të vërtetë energji të mirë? Atëherë ky test është për ju!
Nëse pëllumbi juaj është …

Numri 1:
“Bëhuni selektiv me betejat tuaja. Të jesh në paqe shpesh është më mirë sesa të kesh të drejtë”.
Ju jeni një person që ju pëlqen të debatojë, të tregoni këndvështrimin tuaj dhe, në disa raste, ta krahasoni veten me njerëz që shprehin mendime në kundërshtim me tuajin.
Edhe nëse kjo ju karakterizon si një personalitet të fortë, i cili nuk pranon gjithçka që ju është imponuar, në disa momente, mund t’ju kushtojë paqen dhe t’ju dëmtojë.
Kushtojini vëmendje betejave që zgjidhni të përballeni. Shpesh, shpërblimi i fitores nuk dëmton gjithë stresin emocional të luftës dhe, në fund të ditës, të kesh kokën në paqe për të pushuar është shumë më mirë sesa 5 minuta lavdi mbi dikë tjetër.
Numri 2:
“Nëse kushton paqja juaj, ajo është shumë e shtrenjtë.”
Mendoni për realitetin tuaj aktual. A ekziston një situatë ose marrëdhënie që ju mendoni se ju heq plotësisht paqen, por ju insistoni ta mbani atë për arsyet më të ndryshme? Ndoshta gjëja më e mirë për të bërë është të rimendoni përparësitë tuaja.
Cdo gjë që kushton paqen tuaj është shumë e shtrenjtë. Ju meritoni një realitet që mund ta shijoni, dhe jo vetëm ta toleroni. Lironi veten nga gjithçka që e bën jetën tuaj të pakënaqur dhe të ndenjur. Tani mund të lëndojë, por në të ardhmen do të hap dyert për lumturinë tuaj të vërtetë. Ju e meritoni atë!
Numri 3:
“Paqja e vërtetë vjen nga të kuptuarit që gjithçka kalon”
Asgjë në këtë jetë nuk është përgjithmonë, gjithçka mbaron, gjëra të mira dhe gjëra të këqija ndodhin dhe ikin, dhe vetëm kur e kuptojmë këtë mund të jetojmë paqe të vërtetë, sepse pranojmë që disa gjëra janë jashtë kontrollit tonë dhe duhet të shijojmë gjithçka para se të përfundojë.
Mos u përqëndroni në gjërat e këqija me të cilat po përballeni ose mos u mësoni me kohën e mirë deri në atë pikë sa të qetësoheni. Kuptoni fazat e jetës dhe mësoni të ecni bashkë me to, kështu që ju do të gjeni paqen që po kërkoni. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *