Home»Zodiak»DASHI – Ja gjëja që nuk duhet ta harroni asnjëherë

DASHI – Ja gjëja që nuk duhet ta harroni asnjëherë

Se ju jeni aty ku jeni falë forcës suaj

Përkundër faktit që ju pëlqen të shfaqeni para të gjithëve si persona të fortë dhe të vendosur, ju në të vërtetë fshihni më shumë frikë nga sa mund të imagjinojnë të tjerët. Kjo bën që ju të jeni shpesh konkurrues dhe të ndiheni të pakëndshëm me ata që janë përpara jush në rrugën e tyre të jetës.

Problemi është që ju prireni të harroni sa keni luftuar për të arritur atje ku jeni dhe sa forca juaj ka qenë mbizotëruese për t’ju bërë të arrini qëllimet e rëndësishme, që prireni t’i merrni si të mirëqena sot. Përqendrimi më shumë në to do t’ju ndihmojë të keni një vizion më pozitiv për ju dhe rrugën tuaj dhe do t’ju bëjë që të ndiheni krenarë deri në atë pikë sa të mos keni më nevojë ta krahasoni veten me askënd, më të vetëdijshëm se kurrë që për secilin person ekzistojnë mënyra dhe periudha të ndryshme dhe se ajo që ka vërtet rëndësi është ajo që ju vendosni të bëni në rrugën tuaj personale të jetës. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *