Home»Bota»Coronavirusi / Një mijë njerëz në karantinë në Tenerife

Coronavirusi / Një mijë njerëz në karantinë në Tenerife

Një mijë njerëz në karantinë në hotelin H10 Costa Adejie Palace, në qytetin Adejie, ku mjeku italian që doli pozitiv për testin e koronavirusit në Tenerife po qëndronte me gruan e tij. Lajmin e ka përcjellë Diario de Avisos. Zyrtarët ushtarakë dhe të zbatimit të ligjit ndalojnë largimin e njerëzve nga hoteli, si dhe personelin e jashtëm që të hyjë në kompleksin turistik.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *