Home»ZZZFun»Cilën letër zgjidhni? Zbuloni plagën emocionale që duhet të shëroni

Cilën letër zgjidhni? Zbuloni plagën emocionale që duhet të shëroni

Ndjeni emocionet tuaja dhe menaxhojini si duhet, sepse përndryshe do të bëheni një maskë, shumë larg nga personi që jeni vërtet. Rritja personale kërkon të jeni të guximshëm dhe të plotë me veten tuaj. Çfarë plage keni nevojë që të shëroni? Zgjidhni midis letrave 1, 2 ose 3 dhe më pas gjeni këshillat për ju.

Nëse keni zgjedhur:

Letra nr. 1

Plaga që mbani akoma në zemrën tuaj është ajo e braktisjes, e cila me siguri do të vijë nga fëmijëria juaj. Ndoshta kur ishit fëmijë, ndjeheshit se nuk merreshit në konsideratë, sikur ishit lënë pas dore.

Pavarësisht nëse ishte kështu, apo jo, ka ardhur koha të ndjeheni pjesë të jetës, që keni të drejtë për gjithçka, që duhet të përqafoheni çdo ditë, veçanërisht sapo të zgjoheni, dhe të kuptoni se shumë njerëz ju duan, sepse Zoti ju do ashtu si jeni.

Letra nr. 2

Padrejtësia është një plagë e thellë që shpesh shfaqet në jetën tuaj dhe nuk ju bën 100% të lumtur, sepse bëheni të ngurtë dhe shumë kërkues, pasi absolutisht nuk dëshironi të dështoni.

Do të ishte shumë mirë që ju të kujdeseni për të, pasi kjo do t’ju lejojë të kuptoni se jeni një qenie njerëzore e mrekullueshme, që nuk ka përsosmëri, që të tjerët ju duan ashtu siç jeni dhe se nëse dështoni ose bëni gabime, është pjesë e jetës, gjë që na bën më njerëzorë dhe e gatshëm për të kuptuar se ajo që kemi, është ajo që meritojmë.

Letra nr. 3

Tradhtia është një plagë që ende rrjedh gjak dhe zemër. Kështu që të mos ndodhë përsëri, ju mund të përdorni mjetet e kontrollit dhe izolimit. Ju kontrolloni të gjitha situatat, në mënyrë që askush të mos ju lëndojë përsëri, dhe ju përdorni maskimin, në mënyrë që askush të mos ju njohë.

Eshtë e rëndësishme të kuptoni që nuk është më e nevojshme të shkoni në mbrojtje, sepse tashmë keni mësuar, nuk jeni më personi që i është nënshtruar asaj tradhtie: ju jeni rritur dhe keni mësuar. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *