Home»Zodiak»Këto janë frikërat më të mëdha të shenjës së DEMIT

Këto janë frikërat më të mëdha të shenjës së DEMIT

Demi është shumë i aftë në trajtimin e financave, kështu që kur diçka e papritur i ndodh kësaj shenje, si humbja e një pune apo telashet me makinën, i bën ata të ndihen shumë në shqetësim. Demi ka frikë nga varfëria ose nga paaftësia për të ndjekur qëllimet dhe ëndrrat e jetës së vet. Për Demin, ëndrra e asaj që ata shpreson të bëhet është thelbësore për lumturinë e tyre. Ata duhet të besojnë se ëndrrat mund të realizohen, pa marrë parasysh sa të moshuar janë.

Ndërsa shenjat e tjera mund të jenë më të mira në marrjen e risqeve, Demi preferon të ecë në tokë të qëndrueshme. Ata mund të kenë shumë frikë se mos e fusin veten në risk, për të arritur ëndrrat e tyre ose një sukses më të madh financiar. Por nëse mësojnë të besojnë në intuitën e tyre, kjo frikë nuk do të jenë aq frikësuese. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *