Home»Zodiak»Këto janë frikërat më të mëdha të shenjës së DASHIT

Këto janë frikërat më të mëdha të shenjës së DASHIT

Dashi pëlqen të jetë Alpha, kështu që natyrshëm, ideja e dikujt që sfidon autoritetin e tyre ose aftësitë e tyre shqetëson shumë, këdo që ka lindur nën këtë shenjë. “Dashi ka frikë se mos gabohet, më shumë se gjithçka tjetër. Ose ka frikë mos i thonë se çfarë të bëjë, nëse ajoq ë i thonë janë të pasakta ose në kundërshtim me atë që Dashi di se është e drejtë,” thotë Athena Perrakis, PhD e Sage Goddess. “Kjo është një shenjë bardhë e zi, me një tolerancë të ulët për paqartësinë”.

Dashi është shumë i qartë dhe konçiz, si një gjeneral që çon trupat e tij në betejë; nëse ata i detyrojnë që të vënë në dyshim veten e tyre, i gjithë sensi i tyre i besimit dhe fuqisë mund të shembet. Por në këtë botë, askush nuk ka më të drejtë 100 përqind të kohës. Kështu që Dashi do të duhet të mësojë ta kuptojë këtë dhe të bëjë rregullime brenda vetes. “Kjo frikë bëhet një dhuratë, nëse Dashi mund ta përdorë për të mësuar se të kesh të drejtë, nuk është gjithmonë ajo që është më e rëndësishmja”. / meb.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *