Home»Lifestyle»Gratë e forta nuk meritojnë burra të dobët

Gratë e forta nuk meritojnë burra të dobët

Por, deri ku duhet të shkojë kjo mbështetje dhe partneritet? Me çdo çmim? Aspak! Partneriteti dhe mbështetja në një marrëdhënie duhet të jenë reciproke, të shëndetshme, tërësore.

Kur e kuptoni që kjo mbështetje, ky bashkëpunim po ju shtyp, ju konsumon, po rëndon, ikni! Kjo është një shenjë që ju jeni një grua e fortë në krahasim me një burrë të dobët.

Një grua e fortë mund të menaxhojë shtëpinë, punën, fëmijët, universitetin, palestrën, jogën, birrën me miqtë e saj, por ajo nuk ka pse të “kujdeset” për burrin e saj.

Ajo duhet të jetë mbështetëse, të jetë mike, të ketë të njëjtat synime, të shkëmbejë ide, të ecë dhe të mos jetë një kopje e saktë e nënës së saj. Nëse mendoni se burri / partneri juaj ju vlerëson vetëm kur imitoni vjehrrën, na vjen keq, por keni një fëmijë tjetër në shtëpi.

Dhe ai lloj burri është puna më e vështirë. Ju duhet të kujdeseni për gjithçka, dhe vetëm, edhe kur të vijë të premten, në ora 20:00, i rraskapitur, i mërzitur, duke kërkuar një dush të mirë, Netflix dhe krevat, dhe prapë ankohet. Të dalësh me të nuk është më njësoj si të dalësh të premteve mbrëma… / meb.al

1 Comment

  1. 15/01/2020 at 12:56 pm — Reply

    Kjo varet. Ne opinionin tim nuk mund te qendroje gjate nje Grua e forte martuar me nje tip te njejte si ajo dhe anasjelltas! Gruas se sukseshme i duhet nje “YES” man dhe anasjelltas! Ndryshe dashuria nuk egziston! Dashuria eshte me e forte kur jane dy tipa te ndryshem! Lidhja midis nje gruaje te forte dhe burri te forte perfundon shpejt! Megjithate ka raste ne jete!

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *