Home»Magazine»Letersi»Libra që duhet t’i lexoni patjetër: “Një histori e shkurtër e kohës” nga Stephen Hawking

Libra që duhet t’i lexoni patjetër: “Një histori e shkurtër e kohës” nga Stephen Hawking

Bota.al ju rekomandon të lexoni:

Shumica e librave shkencorë, madje edhe ato të shkruara mirë, duken pak a shumë si libra shkollorë, por fizikani, kozmologu dhe shkrimtari i njohur anglez Stephen Hawking arrin të kthejë disa nga pyetjet më të thella të botës – Si filloi universi?  Çfarë ndodh në fund? — në një lexim tërheqës, tek libri i tij “Një histori të shkurtër të kohës”. Një udhëzues modern i fizikës për lexuesit e përgjithshëm, ky libër arrin të bëjë elementët më misteriozë të universit, vrimat e zeza dhe kuarkët, mbretërorë, të lehtë dhe tërësisht të kuptueshëm dhe arritshëm për këdo. / bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *