Home»Thenie»“Kam vënë re se, sa më shumë punoj, aq më shumë fat kam”

“Kam vënë re se, sa më shumë punoj, aq më shumë fat kam”

Ju sjellim disa thënie motivuese për suksesin në jetë:

Kam vënë re se, sa më shumë punoj, aq më shumë fat kam

THOMAS JEFFERSON

Njerëzit e suksesshëm bëjnë atë që njerëzit e pasuksesshëm nuk e bëjnë dot. Mos uro “Ah, sikur të ishte më e lehtë”. Uro që të jesh më i mirë se sa je!

JIM ROHN

Po të shikosh me shumë kujdes, shumica e sukseseve “brenda natës” kanë ndodhur pas një përgatitjeje shuuumë të gjatë.

STEVE JOBS

Nuk ka sekrete për suksesin. Eshtë rezultat i përgatitjes, punës së palodhur, dhe mësimit nga dështimet.

COLIN POWELL

Që të kemi sukses, duhet që piksëpari të besojmë se mundemi.

NIKOS KAZATNTZAKIS

Nuk kam ëndërruar asnjëherë për suksesin. Kam punuar shumë për ta arritur atë.

ESTEE LAUDER

Çdo ditë është një mundësi e re. Mund të ndërtosh mbi suksesin e të djeshmes, ose mund të lësh pas dështimet e saj dhe të fillosh nga fillimi.

BOB FELLER

1 Comment

  1. 28/06/2019 at 11:47 pm — Reply

    Mos pretendo te marrèsh dashuri , po nuk e pate dhene vete ate mè parè
    Mos pretendo te japin respekt , po nuk pate treguar respekt per kedo pa paragjykim .

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *