Home»Motivuese»Nëse keni këto 5 gjëra, duhet të jeni mirënjohës në jetë!

Nëse keni këto 5 gjëra, duhet të jeni mirënjohës në jetë!

Mirënjohja është diçka që të gjithë duhet ta kenë, por fatkeqësisht kalojmë më shumë kohë në jetë duke u ankuar për gjithçka, pa arritur të shijojmë momentet. Më poshtë zbuloni pesë gjërat për të cilat duhet të jeni mirënjohës në jetë.

  1. Jeni gjallë

Po, është e qartë por e harrojmë shumë shpesh. Ju keni një jetë për të shfrytëzuar çdo ditë. Ju keni mundësinë për të shijuar gjërat më të mira në jetë: përqafimin e dikujt që e doni, shijen e kafesë në mëngjes, tingujt e shiut në një pasdite dimri. Jeta është diçka për të cilën duhet të jesh mirënjohës çdo ditë.

  1. Dikush ju do

Ne të gjithë kemi dikë që na do dhe kujdeset për ne. Ndoshta janë prindërit, fëmijët tuaj, partneri juaj dhe madje edhe qeni apo macja. Ju mendoni se dashuria që ju rrethon është një nga gjërat më të rëndësishme që ju mund të keni në jetë dhe ato që ju bëjnë një pasuri të vërtetë.

  1. Ju keni një vend për të jetuar

Mos harroni se jo të gjithë e kanë këtë fat. Nuk ka rëndësi nëse nuk është shtëpia juaj (edhe nëse është, urime!). Por, duke pasur një shtrat për të fjetur, një vend të ngrohtë për t’u kthyer pas një dite të gjatë, një hapësirë për ju, kjo është tashmë një luks i vërtetë. Ka njerëz që jetojnë në rrugë, të cilët janë në të ftohtë, të cilët as nuk kanë një pjatë gjellë. Falënderoni çdo ditë që keni një vend ku mund të telefononi shtëpinë tuaj.

  1. Ju mund të hani çdo ditë

Hani çdo ditë, dilni për një darkë, shkoni të shihni një film në kinema. Janë gjëra të vogla që ju bëjnë me fat në jetë, sepse me të vërtetë në ato detaje të vogla gjeni shijen e vërtetë.

  1. Po e lexoni këtë artikull

Nëse e lexoni këtë, ndoshta jeni në shtëpi, keni një kompjuter ose një smartphone. Ju jeni të qetë, keni mundësinë të argëtoheni duke lexuar diçka në shtëpi. Me siguri ju doni diçka që nuk e keni tani. Është normale të duam gjithmonë pak më shumë. Eshtë kjo jeta: një kërkim i përhershëm. Por është e rëndësishme të mos harroni që tashmë keni gjithçka që ju duhet për të qenë të lumtur.

1 Comment

  1. Besnuk sharra
    15/06/2019 at 7:50 pm — Reply

    Jam plotësishtë dakortë,desha të shtojë nëse ke një strhe,nëse ke ushqim në frigorider nëse ke veshje përë të dal,ti jetonë më mirë se 75% e njerzve në botë,dhe nëqoftëse nuk vuanë nga sëmundje kronike ti ose pjestar familjar ti arinë përqindje 90%,porë nëqodtëse je i dashuruar je njeriu më i lumtur në botë.sigurishtë që një lakmiqar nuk i gëzon këto privivilegje.Besnik Sharra Vlorë✌😍

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *