Home»Thenie»Shoqëria e vërtetë është një dhuratë për këdo nga ne. Ja disa thënie të mrekullueshme për shoqërinë

Shoqëria e vërtetë është një dhuratë për këdo nga ne. Ja disa thënie të mrekullueshme për shoqërinë

“Miqtë janë ilaçi për një zemër të lënduar dhe vitamina për një shpirt të pashpresë”.

“Miqtë e vërtetë janë të vështirë për t’u gjetur, shumë të vështirë për t’i lënë të shkojnë dhe e pamundur të harrohen”.

“Miqtë tregojnë dashurinë e tyre në momente telashi, jo lumturie”.

“Miqtë e vërtetë nuk janë asnjëherë të ndarë. Ndoshta të ndarë nga distance, por jo nga zemra”.

“Shoqëria nuk është një gjë e madhe. Është bashkimi i miliona gjërave të vogla”.

“Miqtë e vërtetë nuk ndihen keq, kur ti i shan. Ata buzëqeshin dhe të quajnë ty diçka më të rëndë më vonë”.

“Miqësia ka të bëjë me besimin ndaj njëri-tjetrit, ndihmën ndaj njëri-tjetrit, dashurinë ndaj njëri-tjetrit dhe çmenduritë që kaloni së bashku”.

“Janë miqtë që takojmë përgjatë rrugës që na bëjnë ta vlerësojmë rrugëtimin tonë”.

“Miqtë e mirë janë si yjet. Nuk i shohim përherë, por ne e dimë se ata janë gjithmonë në qiell”.

“Një mik i vërtetë të pranon për atë që je dhe të ndihmon për t’u bërë a/ajo që do të bëhesh”. / Bota.al

3 Comments

 1. 19/12/2018 at 10:08 pm — Reply

  🎊🎊🎊🎊 kam nje shoqe qe e dua shum dhe nuk dua ta humbas kurr sepse ajo mua me ka ndihmuar ne qdo problem timin dhe me ka perkrahur kudo (H)💋💕😇💝💝

  • 16/02/2019 at 1:38 pm — Reply

   Shoqja eshte ilaq per zemren andaj nuk duhet ta humbasesh kurr♥♥
   (A)

 2. 20/06/2019 at 6:36 pm — Reply

  Nje shok i mir eshte me i mir se nje vella

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *