Home»Lifestyle»8 gjëra që ta ndryshojnë jetën brenda një viti

8 gjëra që ta ndryshojnë jetën brenda një viti

  1. Pushoni së ankuari dhe vlerësoni se sa me fat jeni, përditë.
  2. Përqafoni vetminë, dhe në ndërkohë, “ribëjeni” veten tuaj.
  3. Thuajini lamtumirë njerëzve që nuk sjellin energji pozitive në jetën tuaj.
  4. Hidheni televizorin dhe vendosni kontrolle për internetin.
  5. Zgjidhni një aftësi që dëshironi ta kultivoni, dhe kushtojini kohë dhe energji zhvillimit të saj.
  6. Përkushtojuni objektivave që vendosni dhe mos e ktheni kurrë kokën pas.
  7. Djersituni përditë për të përmirësuar humorin tuaj.
  8. Rrëzohuni. Mësoni nga gabimet dhe ngrihuni sërish. /bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *