Home»Histori»“Daily Express”: A e kishte parashikuar Nostradamusi, Shtetin Islamik? Paralajmërime nga shekulli i gjashtëmbëdhjetë

“Daily Express”: A e kishte parashikuar Nostradamusi, Shtetin Islamik? Paralajmërime nga shekulli i gjashtëmbëdhjetë

Studiuesit pretendojnë se profeti francez Nostradamus, ka parashikuar edhe ngjitjen e ISIS-it për të dominuar pjesë të Evropës, një lëvizje që do të shkaktojë Luftën e Tretë Botërore

Screen Shot 2015-11-18 at 09.13.39

Nga Jon Austin,

“Express”

Disa besojnë se Nostradamusi ka parashikuar me saktësi ngjitjet në pushtet të Hitlerit dhe Napoleonit, si 2 nga 3 shfaqjet e Anti-Krishtit mbi tokë. Pra kur profeti i shekullit XVI-të, parashikoi Anti-Krishtin “e tretë dhe të fundit”, edhe më i tmerrshëm se dy të parët të marrë së bashku, që do të vijë në pushtet në Tokë para një Luftë të Tretë Botërore që do të zgjasë plot 27-vjet, a mos ka folur vallë për Shtetin Islamik?

Shumë studiues të profetit famëkeq francez, i cili vdiq në vitin 1566, janë të bindur se ai ka parathënë në mënyrë korrekte aktet aktuale barbare të kryera nga ISIS-i në Lindjen e Mesme, duke përfshirë edhe kërcënimet e tij më të fundit…


Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *