Home»Analiza»Klintonët dhe FIFA: Sa të ngjashëm!

Klintonët dhe FIFA: Sa të ngjashëm!

 

Screen Shot 2015-06-07 at 08.54.27

Asgjë nuk i vë ata në siklet, kështu që askush nuk i ndal

I kudondodhur, por jotransparent. I fuqishëm, por i papërgjegjshëm. Gjoja i frymëzuar nga publiku, por thellësisht mercenar. Shpesh i vënë në siklet, por po kaq i paturpshëm. Le të llogarisim mënyrat me të cilat Fondacioni Klinton i ngjan Federatës Ndëkombëtare të Futbollit, e njohur më mirë si FIFA. Javën e kaluar, mësuam se FIFA kishte bërë një donacion ndaj Fondacionit në një vlerë nga 50-100 mijë dollarë. Por për Klintonët, këto lloj parash vështirë se ia vlen të përmenden, kështu që sugjerimi i disa lloj lidhjeve të pahijshme financiare midis dy organizatave, mbetet i dyshimtë. Ju nuk mund t’i hyni në sy Bill, Hilarit apo Çelsi Klintonit, nëse nuk jepni një donacion me më pak se shtatë shifra… Kliko me poshte per te lexuar te plote analizen e Bret Stephens ne “The Wall Street Journal”


 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *