Home»Galeri»Foto»Gati për t’u bërë ballë rusëve: Fotografi të rralla nga kulmi i Luftës së Ftohtë

Gati për t’u bërë ballë rusëve: Fotografi të rralla nga kulmi i Luftës së Ftohtë

Me valën e re të tensionit që ka shpërthyer pas rrezikut të avionëve rusë që fluturonin shumë pranë hapësirës ajrore britanike, është e lehtë të harrosh se si forcat ajrore mbretërore kanë ruajtur hapësirën britanike prej dekadash.
Një kujtesë mund të jenë këto pamje të rralla nga kulmi i Luftës së Ftohtë, të realizuara nga fotografët specialistë të Ministrisë së Ajrit që tregojnë avionë bombardues, raketa mbrojtëse dhe format cuditërisht të bukura që krijonin në qiejt britanikë.
Fotografitë me ngjyra janë marrë nga Muzeu i Luftës nga historiani i aviacionit Ian Proctor, i cili dëshironte të dokumentonte një kohë kur bota ishte në prag të luftës bërthamore. /Daily Mail/

Screen Shot 2015-02-20 at 6.02.59 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.50 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.43 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.37 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.33 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.27 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.21 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.17 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.11 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.06 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.04.00 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.53 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.49 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.42 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.34 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.30 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.24 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.19 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.13 PM Screen Shot 2015-02-20 at 6.03.06 PM

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *