30/03/2020

Një grua 53-vjeçare, e cila ka qenë gjithmonë në gjendje të mirë shëndetësore, pa vuajtur asnjëherë nga sëmundje kardiovaskulare, u paraqit para ASST Spedali Civili në Brescia, pasi në dy ditët e mëparshme ndjente një lodhje të madhe. Ajo pati kollë të vogël, pak ethe dhe dhimbje në gjoks. Saturimi

Spanja vijon të jetë nën kthetrat e koronavirusit ku shifrat e viktimave vijojnë të jenë të frikshme. Vetëm në 24 orët e fundit në Spanjë raportohet se kanë humbur jetën 812 persona të infektuar me koronavirus. Ndërkohë deri më tani numri i personave që kanë humbur jetën është 7615. Spanja

Nga Rob Henderson Në përgjithësi, ekziston një besim i shumëpërhapur, se recesionet ekonomike dhe katastrofat prodhojnë krim dhe kaos. Por të dhënat konkrete, nuk e mbështesin këtë ide. Pavarësisht se pandemia e Covid-19, ka futur në karantinë miliarda njerëz, ka sëmurur qindra mijëra, dhe i ka marrë jetën deri tani