21/03/2020

Qeveritë dhe zyrtarët e shëndetësisë nëpër botë, po përpiqen t’i ofrojnë publikut informacion të saktë dhe në kohë në lidhje me koronavirusin e ri. Por këto përpjekje po dëmtohen nga përhapja e dezinformacioneve mjekësore dhe kurave të rreme, në një nga platformat më të njohura të mesazheve në botë. WhatsApp,

Charles Riley E hënë, 17 Shkurt. Përhapja e koronavirusit të ri vazhdon e pandalur  në Kinë, por më pak se 1.000 njerëz janë infektuar jashtë vendit. Me virusin larg syve dhe më së shumti larg mendjes, mesatarja industriale e Dow Jones qëndron diku tek 30,000 pikët, e shtyrë nga ekspansioni

Lexoni më poshtë mesazhin që një drejtori shkolle u ka dërguar prindërve dhe që duhet ta lexojë cilido. “Të dashur prindër me fëmijë në moshë shkollore Ju mund të jeni të prirur të krijoni një orar minutë pas minute për fëmijët tuaj. Keni shpresa të mëdha për orë të tëra