20/03/2020

Dashi Kjo është një shenjë me një personalitet të fortë dhe mjaft dominuese, për ta nuk ka asgjë të pamundur dhe jo gjithçka është e shkruar. Kur ata kanë diçka në mendje, askush ose asgjë nuk i bën të ndryshojnë mendim derisa ta bëjnë, kështu që nuk është e drejtë

Nëse keni zgjedhur: Letra nr. 1 Ju jeni një person me kreativitet të fuqishëm dhe keni gjithçka për t’u argëtuar dhe për të vepruar.  Eshtë e natyrshme të kesh disa pasiguri para kaq shumë mundësive, por kjo është rruga që do të të largojë nga papjekuria deri në emancipim. Jini

Nga John Vidal Mayibout 2, nuk është një vend i shëndetshëm. 150 personat që jetojnë në këtë fshat në bregun jugor të lumit Ivindo, dhe në thellësi të pyllit të madh Minkebe në veri të Gabonit në Afrikë, janë mësuar me periudha të herëpashershme të sëmundjeve të tilla si malarja,

Dashi Fundjava ndihmon për të gjetur qetësinë e humbur pas disa ditësh të jetuara me një humor të keq, për shkak të momentit të ndërlikuar që po përjetojmë. Dashi është një shenjë që e do autonominë dhe hapësirat e lira dhe këtë moment të mbylljes së detyruar nuk po e

Çfarë do të thotë që raporti i përhapjes duhet të zbresë nga 2.5, në 1? Një person i infektuar nga koronavirusi, në mungesë të masave për zbutjen e epidemisë, infekton mesatarisht 2.5 njerëz. Secili prej këtyre, nga ana e vet, infekton 2.5 të tjerë mesatarisht. Me këtë progresion mjaftojnë tre

Pawel Zerka Ardhja e koronavirusit ka nisur një betejë të narrativave, për rolin e BE-së. Fituesi do të përcaktojë të ardhmen e Evropës. Krizat shpesh i “farkëtojnë” udhëheqësit. Krizat e rënda mund të ndryshojnë vetë natyrën e qeverisjes. Udhëheqësit politikë evropianë, tashmë kanë kuptuar se ata nuk po reagojnë vetëm