18/03/2020

Jeta nuk na ofron të gjitha përgjigjet; çdo ditë mësojmë se çfarë na bën të ndjehemi mirë dhe sjell lumturi, sipas përvojave tona. Por kjo nuk është gjithmonë e lehtë, mençuria më e madhe shpesh fitohet pas përvojave më të dhimbshme. Ne evoluojmë dhe bëhen njerëz më të mirë kur

Dashi Në këtë ditë të enjte, 19 Mars 2020 ju tashmë mendoni se diçka është më mirë. Duhet thënë, megjithatë, se java ka filluar vërtet shumë, kështu që për momentin është më mirë të mos kërkoni zgjidhje që nuk janë ende të pranishme. Në këtë periudhë mund të hiqni dorë

Singapori, Tajvani dhe Hong Kongu ofrojnë strategji të suksesshme, të paktën deri më tani, në luftën kundër një pandemie. Por ata përdorin taktika që SHBA dhe Evropa mund të mos jenë në gjendje t’i përsërisin Dy orë. Kaq. Kohë u jepen ekipeve mjekësore në Singapor për të zbuluar detajet e

Ndërsa  pandemia e Covid-19 vazhdon,  miliona njerëz në SH.B.A. janë duke u mësuar me idenë që duhet të shkëputën  gjithnjë e më shumë nga shoqëria. Përtej bezdisë për të punuar nga shtëpia, ose për të mos qenë në gjendje të shkoni në bare, restorante apo kinema, ekspertët kanë zbuluar se

Pasi Organizata Botërore e Shëndetsisë e shpalli virurin e ri një pandemi, të gjithë shpresat janë drejtuar perspektivës së zbulimit të një vaksine, sepse vetëm një vaksinë shihet si shpresë për të parandaluar përhapjen e tij. Rreth 35 ndërmarrje dhe institucione akademike po garojnë për të krijuar një vaksinë të

Lufta ndaj koronavirusit po vazhdon në të gjithë botën dhe niveli i vdekshmërisë në shumë vende ka kapur shifra alarmante, ndërkohë bota nga ana tjetër po përpiqet të ngdalësojë përhapjen e virusit . Duhet të rikujtojmë që edhe numri i personave të shëruar deri më tani është: 82,868 Më poshtë