14/03/2020

Dashi Turbullira e brendshme që po përjetoni në këtë periudhë nuk do të duhet t’ju shqetësojë sepse tani do të keni një Hënë të favorshme që do ta bëjë këtë të Dielë një ditë më të mirë. Brenda disa ditësh do të favorizoni edhe Venusin dhe kjo mund të kompletojë

Kishte diçka kontradiktore në fjalimin e Boris Johnson në lidhje me reagimin e Britanisë ndaj koronavirusit të enjten. I shoqëruar nga këshilltarët kryesorë shkencorë dhe mjekësorë të vendit, Kryeministri njoftoi se qeveria e tij po kalonte në fazën e “vonesës”, të planit të saj për të përballuar shpërhapjen, dhe paralajmëroi

Eshtë një bast. Për shumëkënd është i rrezikshëm, i pandërgjegjshëm, në epokën e koronavirusit. Por tanië shtë zyrtare, pas disa javësh heshtje, ftesave të thjeshta për të larë duart dhe ruajtur qetësinë. Sepse dje në mëngjes, Sir Patrick Vallance, këshilltar i lartë shkencor i kryeministrit britanik Boris Johnson deklaroi: “60