13/03/2020

Dash Eshtë një fundjavë që ju fton të reflektoni. Në këtë moment, është e përshtatshme të vendosni ndjenjat në plan të parë. Kjo edhe për të kuptuar dhe provuar mbajtjen e një marrëdhënie në çift. Ky moment i bllokimit të punës dhe veprimtarive shoqërore do të shërbejë gjithashtu për të

Teksa Italia gjendet në një luftë me koronavirusin, disa banorë kanë vendosur të këndojnë së bashku, nga ballkonet e shtëpive të tyre. Në një zonë të Napolit, të gjitha kanë dalë në pallatet e tyre duke kënduar. “Njerëz si ne nuk do të dorëzohen kurrë”, si një mesazh që përcillet

Një epidemi e bërë edhe nga shumë vatra në shumë spitale dhe ambulanca. Mjekë, infermierë dhe personel shëndetësor në Itali, janë infektuar kur nuk e dinin se kishin të bënin me pacientë të goditur nga koronavirusi, të lodhur prej turneve të gjata, kur mjetet mbrojtëse nuk ishin mjaftueshëm të sigurta

Mijëra italianë kanë ndërruar jetë prej koronavirusit. Tani viktimat vazhdojnë me katër shifra: 1016 të vdekurit deri dje, komunikuar nga Mbrojtja Civile, 188 më shumë në krahasiim me të mërkurën. Vdekshmëria është shumë më e lartë në Itali, në krahasim me Kinën: 6.7% në Itali dhe 2.4% në Pekin. Një

Tirana është gdhirë sot si kurrë më parë. Një qytet që të kujtonte Tiranë e më shumë se 30 viteve më parë. Duket se qytetarët kanë arritur më në fund që të ndërgjegjësohen në një masë të madhe, për masat e marra nga qeveria mbi ndalimin e qarkullimit. Shumë shumë