12/03/2020

Më 11 Mars, një nga yjet më të mëdhenj të Hollivudit, Tom Hanks, njoftoi se ai dhe gruaja e tij Rita Uilson ishin prekur nga koronavirusi, ndërsa xhironin filmin pa titull mbi Elvis Presleyn në Australi. Në një mesazh të postuar në 11 Mars, Hanks ishte edhe një herë vetvetja.

Imagjinoni të keni ngecur në shtëpi në karantinë për shkak të koronavirusit të ri ose ndonjë pandemie tjetër. Mund të ndodhë. A je gati? Sipas zyrtarëve të shëndetit, ja se çfarë ju nevojitet:   Sanitizues i duarve me bazë alkooli që përmban midis 60 dhe 90 përqind alkool; Ilaçet për

Bazuar në këshillat më të mira nga profesionistë të shëndetit, zyrtarë dhe ekspertë Ndërgjegjësimi në rritje për përhapjen e koronavirusit Covid-19 kudo në botë, do të thotë që të gjithë do të duhet të sfidojnë zgjerimin e përhapjes, përmes masave të ndryshme. Nëse keni një rast të konfirmuar të sëmundjes