09/03/2020

Të gjithë kalojmë nëpër faza ku duket se gjithçka që mund të shkojë keq po shkon mirë dhe anasjelltas. M’u desh shumë kohë për të kuptuar se gjithçka që më teston ka për qëllim të më mësojë diçka. Mu desh edhe më gjatë të kuptoja se çdo gjë e vetme

Ndonjëherë më duhet të pickoj veten, t’i vë duart nën ujë të nxehtë, vetëm për të kuptuar që jam këtu, se jam ende gjallë. Kam kuptuar që ndonjëherë, kur duket se gjërat nuk mund të shkojnë më keq, është e rëndësishme të ulem dhe thjesht të kaloj ca kohë duke

Dashi Ekziston një Hënë kundër që vepron si një pengesë midis jush dhe qëllimeve tuaja. Kjo është arsyeja pse ju jeni pak të lodhur dhe nervozë në fillim të javës, por është vetëm një fazë kalimtare, që kërkon durim. Ata që duhet të bëjnë një zgjedhje shumë të rëndësishme këto

Gratë e forta janë gra të pjekura dhe të sigurta që dinë çfarë duan dhe çfarë nuk duan. Ato janë selektive dhe nuk lejojnë që të tjerët të ngatërrojnë zemrën e tyre, terrenin e tyre të shenjtë. Këto gra dashurojnë, por mbi të gjitha ato duan veten e tyre. Ato

Ngjyrat e syve në vitet e para të jetës mund të ndryshojë, por pothuajse në të gjithë njerëzit, ngjyra e syve është e identifikueshme dhe tregon shumë për personalitetin tonë. Shikoni imazhin më poshtë dhe shihni nëse jeni A, B, C apo D? Të shoqërueshëm dhe të kujdesshëm Nëse keni

Askush nuk është prej hekuri, pra, pa marrë parasysh sa të fortë, të pavarur dhe të përgjegjshëm jemi, të gjithë kemi nevojë për një fjalë force, një moment pushimi dhe mbështetje të të dashurve tanë, dhe kjo nuk është një arsye për patur turp. Ne kemi sjellë fjalë force dhe