08/03/2020

Mbi të gjitha, kam frikë për mesazhin që po u përcjellim fëmijëve tanë, kur përballen me një rrezik. Në vend të arsyes, racionalitetit, mendjes së hapur dhe altruizmit, po u themi që të panikosen, të kenë frikë, të jenë dyshues, reagues dhe egoistë. Covid-19 nuk ka ikur dhe nuk do

Eshtë një stuhi që vjen dhe na bën copë dhunshëm shëndetin, sigurinë tonë, arsyen tonë. Eshtë një errësirë ​​që duket shumë e rëndë, sepse prek ata që duam, pasi e shikojmë të pafuqishëm gjithçka, pa qenë në gjendje të bëjmë asgjë. Në disa faza të jetës sonë, ne mbijetojmë një

Të gjithë kemi vështirësi dhe pengesa për të kapërcyer dita ditës, megjithatë intensiteti i tyre ndryshon vazhdimisht. Kemi periudha më të thjeshta dhe të tjera, më të ndërlikuara. Në mars, disa shenja do të përballen me një fazë të fortë sfidash dhe do të duhet të ushtrojnë rezistencën e tyre,

Ka shumë pengesa që na pengojnë të arrijmë qëllimet tona, por një nga më të rëndësishmet janë ndjenjat që nuk jemi në gjendje t’i kultivojmë. Kur nuk jemi në harmoni të përsosur me brendësinë tonë, ne nuk arrijmë potencialin tonë të vërtetë dhe përfundojmë të humbasim shumë mundësi për të

Në jetën tuaj tani, ekziston harmoni, ekuilibër, dashuri dhe kënaqësi në marrëdhëniet tuaja personale. Shijoni këtë periudhë të bukur dhe harmonike sepse të gjitha këto marrëdhënie të rëndësishme do t’ju ndihmojnë të lulëzoni pas sfidave të fundit me të cilat jeni përballur. Kjo është koha për të marrë bekimin e

Dashi Ka pak çorientim për sa i përket dashurisë mbi të gjitha. Tani për tani, shumë çifte po mendojnë se si të organizojnë pushimet verore ose thjesht si ta organizojnë shtëpinë dhe nuk është e thënë që këto situata të mos bëhen një moment konflikti. Pozicioni i ri i Diellit,