07/03/2020

Në librin e tij të ri “Si të bëhesh një diktator”, historiani i Universitetit të Hong Kongut Frenk Dikoter, eksploron karrierën e 8 sundimtarëve të shekullit të kaluar, përfshirë Hitlerin, Stalinin, Maon dhe Musolinin. Libri juaj fokusohet mbi 8 figura shumë të njohura. A mund të na flisni pak për

Kjo Coronavirusit nuk është epidemia e parë me të cilën Italia po përballet, me pasoja jo vetëm në shëndet, por edhe në ekonomi. Ishte viti 1968, në të vërtetë, kur gripi i Hong Kongut u përhap së pari në Shtetet e Bashkuara dhe pastaj në pjesën tjetër të botës, një

Ja cilat janë 3 shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Intuita dhe arsyetimi do ju ndihmojnë gjatë kësaj dite për të zgjidhur edhe gjërat e lëna pezull. Në përgjithësi fari do jetë në anën tuaj. Situata për ju që keni në lidhje duket se më në fund

Sipas qendrës Johns Hopkins, janë dhjetë vendet në Evropë me numrin më të madh të infeksioneve. Italia: 4,636 Gjermania: 670 Franca: 653 Spanja: 401 Zvicra: 214 Mbretëria e Bashkuar: 164 Hollanda: 128 Belgjika: 109 Norvegjia: 108 Suedia: 101 Njëzet e një persona rezultuan pozitivë për Coronavirusin në bordin e anijes