06/03/2020

Dashi: Pranvera do të fillojë në një notë të parregullt, por ju siguroj që pasi të keni përballuar fazën fillestare, gjërat do të vihen në rregull për ju. Marsi nuk do të jetë një fushë me trëndafila pasi do të duhet të përballeni me ngjarje të papritura, por kryesorja është

Të gjitha vendet duhet ta bëjnë kontrollin e shpërthimit të Covid-19 përparësinë e tyre kryesore, deklaroi sot Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH). Numri i përgjithshëm i rasteve të konfirmuara të infeksionit Coronavirus tani ka arritur në 101.587, sipas Qendrës Universitare Johns Hopkins. Italia ka parë 49 vdekje të reja dhe

Mos e thyej zemrën e dikujt vetëm sepse ta kanë thyer edhe ty. Mos u bëni mizorë sepse dikush ka qenë mizorë me ju. Mos e lëndoni dikë vetëm sepse jeni lënduar. Ne gjithmonë kemi dy mundësi në jetë, kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç duam, mund të vazhdojmë me

Engjëjt mbrojtës janë kanali ynë i drejtpërdrejtë i komunikimit me hyjnoren, dhe kur jemi në një mendje me ta mund të kuptojmë mesazhet që na dërgojnë, dhe kështu bëhet shumë më e lehtë të ndjekim rrugën tonë me mençuri dhe lumturi. Në testine. Sotëm, sjellim një mesazh shumë të vlefshëm

Çfarë mund të bëni kur bëhet fjalë për sfidat e jetës? Zgjidhni një simbol për të zbuluar se si të kapërceni periudhat e stresit. Detoksifikimi i mendjes, trupit dhe shpirtit Nuk ka asnjë mënyrë 100% të besueshme për të mbrojtur atmosferën tuaj, për ta mbajtur atë të pastër dhe plot

Dashi Tani për tani, veçanërisht në nivelin personal, ju po përballeni me një stuhi të vërtetë edhe sepse rezultatet që prisni përsa i përket punës janë të ngadalta për të arritur, dhe kjo ju bën të pasigurt dhe të paqëndrueshëm në një nivel emocional. Ndoshta ata që punojnë nuk ndjehen