05/03/2020

Bekime të fshehura Eshtë e nevojshme të mos nxjerrim përfundime të hershme për rrethanat aktuale. Kjo situatë nuk është ashtu siç duket. Ju mund të habiteni kur zbuloni se keni marrë diçka shumë të ndryshme nga sa kërkoni. Reagimi juaj mund të jetë konfuz dhe mund të pyesni veten pse

Dashi Ju keni një konfuzion të thellë në zemrën tuaj, një gjendje impulsiviteti të vazhdueshëm, të cilën e ndiejnë edhe njerëzit që janë afër jush. Ju dëshironi të hidhni gjithçka në erë. Saturni po ju çliron, nga 22 deri në 23 Mars shumë gjëra do të ndryshojnë në jetën tuaj.