04/03/2020

Depresioni, titulli i vjedhur Milanit me “skenën e Alemaos”, dhimbja për nënën në çmendinë, grindja me Cruijff, Messi më i mirë se Ronaldo dhe provokimi i Ibras. «Nuk e meritojmë, e kuptoni? Kemi parë Van Basten, nuk mund ta durojmë këtë». Ishte ndeshja e fundit në shtëpi e sezonit 2001

Në histori infeksionet e mëdha kanë kushtëzuar raportet midis shteteve dhe i kanë shtyrë qeveritë të krijojnë organizata ndërkombëtare për t’i luftuar ato. Më 28 janar 2020, në Sallën e Madhe të Popullit në Sheshin Tien An Men të Pekinit, simbol i pushtetit të Partisë Komuniste Kineze, Presidenti Xi Jinping

Se ju jeni aty ku jeni falë forcës suaj Përkundër faktit që ju pëlqen të shfaqeni para të gjithëve si persona të fortë dhe të vendosur, ju në të vërtetë fshihni më shumë frikë nga sa mund të imagjinojnë të tjerët. Kjo bën që ju të jeni shpesh konkurrues dhe

Inteligjenca emocionale është një nga aftësitë thelbësore në jetë që është tepër e rëndësishme për suksesin personal dhe profesional, por shpesh e anashkalojmë. A jeni një person emocionalisht inteligjent? Ju vazhdimisht përpiqeni të kuptoni gjendjen njerëzore. Vini re gjithçka: mënyra se si dikush heziton para se të flasë, mënyra se

Drita e ëmbël e diellit në mëngjes është e pamëshirshme ndërsa zhytesh gjithnjë e më thellë në rehatinë e ngrohtë të çarçafëve tuaj, duke shpresuar dhe lutur që të mund të mblidhni energji për të mbijetuar gjatë ditës. Ju ndjeni peshën e botës mbi ju, ndiheni të lodhur duke menduar

Nëse jeni në ankth dhe kërkoni një parashikim të shpejtë, ky test mund t’ju ndihmojë shumë! E gjitha çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni njërën nga tre letrat që ju sjellim në imazhin e mësipërm. Pasi të keni bërë zgjedhjen tuaj, ndiqni letrën për të zbuluar se çfarë