03/03/2020

Ju duhet t’i jepni vetes më shumë merita Shumë të zotë për t’i bërë të tjerët të ndjehen të qetë, ju mëkatoni shpesh ndaj vetvetes. Dëshira juaj për të pasur sukses në gjithçka që bëni, në të vërtetë, ju bën që të mos ndjeheni kurrë në lartësinë asaj që bëni.

Duhet të dilni nga zona juaj e rehatisë E vërtetë, edhe vetëm mendimi ju bën të dridheni. Dhe, me siguri, nuk mund të imagjinoni sesi shmangia e asaj që është më e dashur për ju, mund të bëjë që të ndiheni më mirë se jeta juaj. Prapëseprapë, të jetosh më

Nëse nuk jeni të kënaqur me atë që keni bërë sot, gjithmonë mund të përpiqeni të bëni më mirë nesër. Dështimi është i dhimbshëm, por të pyesësh veten “si mund të shkonte ndryshe” është edhe më shumë e dhimbshme. Pra, të paktën sot, ju mund të jeni krenar për veten

Dashi Eshtë një ditë që fillon me frena dore dhe që mund të kalojë në disa pengesa më shumë, mbase për shkak të dëshirës tuaj të lindur për të arritur deri në fund menjëherë dhe të bëni gjërat shumë shpejt. Rreziku është ai i kompromentimit të një marrëdhënie pune ose

Ndonjëherë fati thotë jo sepse e di se ajo që dëshiron zemra jote, mund të të dëmtojë në fund. Njerëzit për të cilët keni nevojë të madhe mund të jenë ata që do t’ju zhgënjejnë në çfarëdo mënyre. Ndonjëherë fati thotë jo sepse dëshiron t’ju mësojë rëndësinë e durimit, të

Nuk është e gabuar, jo të gjithë vuajnë në të njëjtën mënyrë. Mos e harroni këtë kur ju duket se personi që nuk flet për dhimbjen e vet nuk ka rëndësi. Çdo person e metabolizon dhimbjen në mënyrën e vet. Çdo person mundohet të kuptojë se çfarë është e drejtë