02/03/2020

Ka gjithmonë një milion gjëra në mendje, edhe kur duhet të pushojë, stresohet për çdo gjë. Mendja nuk ndalet kurrë. Kjo është arsyeja pse mendon shumë për gjithçka, për shembull mendon se çfarë duhet të veshë, çfarë duhet të hajë, ku duhet të shkojë. Ka inteligjencë, që do të thotë

Më beso kur them se Zoti e di se çfarë bën. Edhe nëse jeni hutuar dhe nuk e dini se si do të shkoni ose ku do të shkoni, gjithmonë do të hapet një derë e re. Një derë e papritur. Një derë që mund t’ju çojë në një lloj

Jeta jonë nuk shkon gjithmonë ashtu siç shpresojmë. Shpesh gjërat dalin jashtë kontrollit tonë dhe ne duket se nuk jemi në gjendje të krijojmë një ekuilibër të shëndetshëm, në çdo fushë që na nevojitet vërtet. Dashuria dhe suksesi profesional janë disa nga qëllimet që synojmë më shumë, dhe në disa

Letra që zgjidhni ka një këshillë të rëndësishme për ju! Nëse keni zgjedhur: Letra nr. 1 Eshtë koha të vëzhgoni vetëkontrollin tuaj, të zbutni energjitë e zemërimit, të kujdeseni për krenarinë tuaj dhe ta vlerësoni veten, pasi nuk jeni një person i dobët. Gjatë kësaj jave, bëhuni të vetëdijshëm për

Thjesht shikoni imazhin, dhe zbuloni detajet se kush jeni. Sigurisht që jo gjithçka duhet të merret kaq seriozisht, në fund të fundit nuk jemi gjithmonë shumë të përqendruar kur shikojmë pamjet. Çfarë patë fillimisht? Buzët Ju gjithmonë i perceptoni gjërat ashtu siç janë dhe i gjykoni ato sipas thelbit të

A është filmi “1917”, i bazuar mbi një histori të vërtetë? Po edhe jo. Filmi dramatik me ngjarje nga Lufta e Parë Botërore, me skenar dhe regji të Sem Mendes, tregon historinë e dy ushtarëve të rinj britanikë të cilët urdhërohen nga komanda të kalojnë në “tokën e askujt” (hapësirën