27/02/2020

Gratë me të vërtetë inteligjente janë ato që kanë bërë paqe me fëmijën e tyre të brendshëm, të cilat nuk harrojnë ndjesitë e pastra dhe të jashtëzakonshme që mund të përjetohen vetëm në atë moshë. Ato janë njerëz të fortë, të shkathëta dhe të pavarura, por me një zemër të

A e njihni atë person që ju frymëzon me vendosmëri kur vendosni të bëni diçka? Nuk ka asnjë dyshim se çdo qëllim do të arrihet kur një Bricjap vendos se do ta arrijë atë. Pavarësisht nëse është duke mësuar një gjuhë të re ose duke luajtur një instrument brenda disa

Secili prej nesh ka përparësitë tona, ato që ne i konsiderojmë më të rëndësishmet dhe ato që ne investojmë kohë dhe përpjekje për t’i arritur. Prioritetet tona lidhen me mënyrën se si e shohim jetën dhe, nëse punojmë në mënyrën e duhur, ato mund të na çojnë drejt realiteteve më

Zgjidhni midis letrave 1, 2, 3 ose 4 dhe më pas gjeni këshillat tuaja. Dhe mos i harroni. Nëse keni zgjedhur: Letra nr. 1 Një kohë e shkëlqyeshme për të vëzhguar nga afër lëvizjet që duhet të bëni në punën tuaj për të përparuar në vendin që dëshironi. Ju keni

Dashi Në përgjithësi, një fundjavë interesante ju pret. Sidoqoftë, duhet të thuhet se ka ende mendime që lidhen me ndryshime të caktuara të vendeve të punës që nuk kanë kaluar, ose që kanë të bëjnë me ndonjë përplasje apo problem të një natyre juridike a financiare. Ka një lajm të

Më shumë në ankth dhe depresion, mosbesues, të detyruar të shohin t’u hidhen në erë, planet që ishin organizuar prej kohësn. Coronavirus nuk është vetëm një emergjencë shëndetësore, por edhe një epidemi e pasigurisë që përforcohet me përhapjen e pakontrolluar të lajmeve të pavërteta. Për ta penguar atë, Shoqëria Italiane