26/02/2020

Nga Annamaria Testa Eksperte Komunikimi Ne mund të pyesim veten se çfarë po na mëson – dhe mbi të gjitha çfarë po na kujton – kjo çështja e Koronavirusit, mbi gjendjen tonë dhe mënyrën tonë për të perceptuar atë që po ndodh rreth nesh. Po përpiqem të rendis shtatë gjëra.