22/02/2020

Të gjithë kemi një mision në botë, diçka për të arritur deri kur të largohemi prej saj. Ky mision mund të lidhet me njerëz të tjerë, natyrën dhe shumë gjëra të tjera dhe të mësuarit për të identifikuar veten tonë është shumë e rëndësishme për ne, që t’i jetojmë ditët

Secili nga ne është i veçantë në mënyrën e vet, të gjithë kemi një dritë unike brenda nesh, e cila na udhëzon dhe na bën të veçantë dhe të ndryshëm. Dhe kur e dimë dritën tonë të vërtetë, ne mund të eksplorojmë potencialin e saj dhe të punojmë për të

Shikoni letrat dhe zgjidhni atë që ju tërheq më shumë, sepse ajo letër ka një mesazh për jetën tuaj. Nëse keni zgjedhur: Letra e gëzimit dhe iluzionit Kjo letër hyn në jetën tuaj sot për të njoftuar se jetojmë në kohë ndryshimi. Gjithçka që ka ndodhur deri më tani ka

Dashi Ky vit filloi në lëvizje të ngadaltë për arsye praktike, por midis Marsit dhe Prillit do të ketë eksperimente të reja. Nëse keni filluar të bëni diçka të rëndësishme kohët e fundit, ose nëse jeni duke kërkuar për një punë të re, me siguri mund të filloni një projekt

Nga Oliver Burkeman Prej disa kohësh jam përpjekur të gjej fjalët, për të përcaktuar një gjendje në të cilën e gjej veten shpesh, dhe nga e cila shenja edhe te njerëzit e tjerë. Nuk bëhet fjalë për gjendjen e të qënit “të shpërqëndruar”, por nuk ka të bëjë as me

Nga Nick Chater “Jam në fund të të 20-ave dhe ndihem gjithnjë e më i frustruar nga rregullat. Nga tabelat e pafundme që më thonë “të qëndroj në të djathtë” mbi shkallët lëvizëse, apo “ndalimin e lëvizjes me skeitbord” në vende publike, deri tek të gjitha ato rregullat e pashkruara