21/02/2020

Është romani më i bukur dhe më i njohur i Marquez, bashkë me “100 vjet vetmi”. Nuk ka lexues që t’i kenë lexuar me vëmendje të dy romanet dhe të kenë ngelur të zhgënjyer. Mua më ka rënë rasti të flas edhe me ata që nuk e pëlqejnë mënyrën e

Shikoni katër letrat që do t’ju tregojmë më poshtë dhe lejoni që intuita juaj të zgjedhë të preferuarën tuaj. Letra që ju zgjidhni ka një mesazh për të mos u humbur. Nëse keni zgjedhur: Persona të ndjeshëm dhe krijues Ju karakterizoheni si një persona të këndshëm, artistikë dhe shumë kuriozë

Dashi Dy ditët e ardhshme do të shpërblejnë kryesisht marrëdhëniet ndërnjerëzore dhe mund të sjellin më shumë emocione. Në këtë moment është e domosdoshme të lejoheni në marrëdhëniet me partnerin dhe të jetoni çdo situatë me shumë më tepër butësi. Hapuni për njohje të reja dhe kërkoni vetëm më të

Ngjitja e papritur e Majkëll Blumberg në sondazhe, është nxitur kryesisht nga shpenzimi i një sasie të madhe parash nga vetë biznesmeni. Ato po përdoren për të financuar fushatën elektorale, me synim prezantimin e njeriut 64 miliardë dollarësh një elektorati kombëtar, që kryesisht nuk e di sesi qeverisi ai për

Lidhja e dashurisë dhe bashkëpunimit që ne ndajmë me miqtë tanë të vërtetë ka shumë më tepër forcë sesa koha, distanca dhe dallimet, kjo është arsyeja pse i kapërcejmë të gjitha vështirësitë së bashku. Në dallim nga shumë njerëz që kalojnë në jetën tonë, miqtë e vërtetë mbeten. Nga kontaktet

Demi: Gruaja e Demit është amvisë e përsosur. Ajo përveç që është e aftë në kuzhinë, mund të kënaqë partnerin dhe të ndajë dashuri të pakufizuar me të. Shtëpia e aj është gjithmonë e pastër dhe në harmoni dhe ngrohtësi. Përveç kësaj, ajo është e suksesshme në punën e saj