20/02/2020

I dashur ishi im, për një kohë të gjatë kam mbajtur dhimbje në zemrën, por tani e di se duhet të të falënderoj për gjithçka që më ke bërë të kaloj, sepse ishte falë teje që kam qenë në gjendje të zbuloj një anë shumë më të mirë të jetës.

Lloji juaj i preferuar i shtëpisë dhe karakteristikat e saj kryesore (dyer, dritare, forma, detaje) si dhe projektimi i shumë prej ëndrrave dhe pritjeve tuaja, mund të pasqyrojnë gjithashtu aspekte të rëndësishme të jetës dhe personalitetit tuaj. Nëse preferoni: Metodikë dhe të organizuar Ju e karakterizoni veten si një person

Dashi Siç është përmendur tashmë në parashikimet e fillimit të vitit, është thënë se e juaja është një situatë shumë e veçantë: yjet janë të mirë për sa i përket marrëdhënieve romantike. Si rezultat, ju mund të keni një interes të shtuar për një person. Në të njëjtën kohë, megjithatë,

1. Lër të ardhmen të thotë të vërtetën, dhe vlerësoje gjithësecilin sipas punës dhe arritjeve. E tashmja është e tyrja; e ardhmja, për të cilën vërtetë kam punuar, është e imja. 2. 29 ditët e fundit të muajit janë më të vështirat. 3. Luftërat mes individëve, por edhe qeverive dhe

Ka shumë fjalë dhe fraza që njerëzit i konsiderojnë irrituese – sidomos ato që përdoren ekskluzivisht në botën e korporatave: “mendimi për qiellin blu”, “rretho katrorin”, “të ofrueshme” etj. Por tashmë mendohet se gjërat që sot ne i themi përditë, dikur shihehin me të njëjtën pakënaqësi dhe irritim. Fjalë si

Nga David Brooks Gati të gjithë e admirojnë modelin nordik. Vende si Suedia, Danimarka, Norvegjia dhe Finlanda kanë një produktivitet të lartë ekonomik, nivel të lartë të barazisë sociale, besim të lartë social, dhe nivele të larta të lumturisë personale. Progresistët thonë se kjo gjë ndodh, pasi këto vende kanë