18/02/2020

Njerëzit kanë vrarë mendjen për misteret e botës natyrore qysh nga koha e varreve prehistorike dhe rrathëve të gurtë, që vëzhgonin stinët dhe vallëzimin e Diellit dhe Hënës në qiej, dhe me kalimin e kohës, këto besime janë ruajtur prej feve të mëdha dhe kulteve të vogla. Që nga fillimet

Të qenit egoist në jetë sigurisht nuk është një cilësi për t’u mburrur. Në raste të caktuara, të menduarit vetëm për interesat e tua mund të jetë i domosdoshëm, në raste të tjera mund të jetë një gjest i dëmshëm që mund të tërheqë mospëlqime ose mosmiratim nga të tjerët.

Zemra është simboli universal i dashurisë, për këtë arsye u zgjodh të ishte në qendër të këtij testi. Përmes saj, ju do të merrni këshilla të vlefshme nga Universi për marrëdhëniet tuaja aktuale. Në mënyrë që rezultati i testit tuaj të jetë sa më i vërtetë, mund të zgjidhni një

Dashi Kur ka strese nga puna, është e lehtë të projektoni gjithçka në dashuri dhe të jetoni momente të forta të tensionit të brendshëm. Eshtë e vërtetë që ekziston një dëshirë e zjarrtë tek ju që të jetoni historinë tuaj të dashurisë me më shumë pasion, por shpërqëndrimet që lidhen

Të gjithë ata që ndjekin një dietë të rreptë ose thjesht një dietë të ekuilibruar e dinë mirë. Mëngjesi është një nga vaktet më të rëndësishme të ditës, sepse krijon themelet për gjithçka që do të vijë. Por pyetja që të gjithë po shtrojnë është: në dietë, a është mëngjes

Më tregoni se cilit grup gjaku i përkisni dhe do t’ju tregoj se si ndikon në personalitetin tuaj. Në shumë kultura të botës, veçanërisht në Japoni, mendohet se lloji i gjakut i një personi mund të ndikojë në personalitetin e tij. A jeni kurioz të dini se çfarë thotë për