17/02/2020

TARIK OĞUZLU* Ndërsa ekuilibrat e fuqive në politikën globale kanë ndryshuar thellësisht, klasifikimi i vendeve për sa i përket perspektivës së tyre ndërkombëtare, tani është bërë një detyrë e lodhshme. Çështja është se si vendet e grumbulluara përreth grupimeve të ndryshme, mund t’i përgjigjen ndryshimeve tronditëse që po ndodhin në

Tema qëndrore e Konferencës së Sigurisë në Mynih për këtë vit “Westlessness” (më pak Perëndim në botë), pasqyron krizën me të cilën përballet Perëndimi, dhe rënien e rendit shumëpalësh të udhëhequr nga Perëndimi pas vitit 1945. Por a mund ta rifitojë ai këtë ndikim të humbur? Ja se çfarë mendojnë

Lulja e zambakut normal, zambakut të shenjtë ose atij që njihet si lotusi Indian ka një përdorim ceremonial dhe një kuptim shpirtëror për shumë njerëz në të gjithë botën. Kjo lule është e lidhur me bukurinë, pastërtinë dhe shpirtin. Sipas legjendës, kur Buda hodhi hapat e tij të parë si

GAFORRJA Këtë javë planetët do ju ndihmojnë të thurni planet e duhura dhe të keni sa më shumë arritje. Nëse jeni në një lidhje do i keni të gjitha mundësitë për ta përmirësuar situatën. Do jeni edhe më liberale ndaj partnerit dhe mund ta lini atë të shkojë në ndonjë

Mësoni se cilat do të jenë shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Emocionet do jenë shumë më të fuqishme gjatë kësaj dite. Do jeni gjithë kohës të rrethuar nga persona dashamirës e të sinqertë. Për ju të dashuruarit do kenë momente të mrekullueshme dhe shpresëdhënëse. Shumë gjëra